Piger der vil have sex muslim sex

piger der vil have sex muslim sex

hej piger. Dette er mit første opslag, Så ved ikke engang om i kan finde mit opslag . Det står sådan at jeg er blevet kærester med en dansk fyr. Vi elsker Problemet er bare at jeg er muslim og derfor har andre regler og traditioner. Der er intet galt i at gerne ville have sex med en man elsker, husk det. 16 ago -»Sex er noget af det smukkeste inden for islam – man kommer i paradis af at dyrke elskov med sin ægtefælle. Og det vil jeg gerne have, at især kvinderne lærer at kende,«fortæller hun.»Jeg har talt med mange kvinder, der er skræmt fra vid og sans over at skulle have sex med deres mand første gang. Alle sender sex-signaler - mænd og kvinder, uanset overtro, selv tilhængerne af enovertro som islam, der er så ekstremt undertrykkende, kvinde- og . om det (gerne nogen der er muslimer, ikke folk der ikke har et liv som sidder og udspionerer muslimer for at have noget at kritiserer), ikke en der vil sælge aviser, din idiot!..

Frække damer sex telefon

Og han søgte selv at favorisere lysten hos sine seksualpartnere. Til at starte med slog han det hen - men han havde kræft. I dag er jeg dog gået fra ham - efter fire lange år. Håber at se dig igen, så du kan stå til regnskab for dine udtalelser

piger der vil have sex muslim sex

1 mar - Jeg er muslim af afghansk oprindelse. Jeg tænker altid på, hvorfor muslimske piger ikke må få en kæreste, når en muslimsk dreng må? Hvorfor skal der være forskel på piger og drenge? Begge køn er jo mennesker! LÆS OGSÅ:Læser:Hvorfor har så mange muslimske mænd sex før ægteskabet? Jeg har. hej piger. Dette er mit første opslag, Så ved ikke engang om i kan finde mit opslag . Det står sådan at jeg er blevet kærester med en dansk fyr. Vi elsker Problemet er bare at jeg er muslim og derfor har andre regler og traditioner. Der er intet galt i at gerne ville have sex med en man elsker, husk det. 4 dic - Hun er stadig jomfru, men sammen har de haft en del telefonsex, og nu kan hun ikke lade være med at tænke på, hvordan det er at have sex med ham – hvilket giver Alle kvinder tænker det der, vi snakker måske ikke om det, men hun skal ikke føle sig som et uhyre, bare fordi hun gør det, siger hun....

Og derfor reagerer visse kvinder og visse mænd på visse muslimers krav om at kvinder skal gå med hijab, idet de ubevidst husker dengang kvinderne hverken måtte det ene eller det andet, ej heller danse på bordene, ryge, gå med bukser, eller gå på toilettet. Nydanske kvinder med muslimsk baggrund som hende selv er den nye elite. Ja vi er så enige i nødvendigheden af livets balance og her er sex,jo så en nødvendighed. Derfor - pga islam - er muslimske kvinder så uendeligt meget mere sensuelle og opslugende på lagnet som du siger - PGA ISLAMs visdom, fordi islam opdrager dem til at være kvinder med alt hvad det indebærer af rammer - og mænd til at være mænd. Prøv et nyhedsbrev helt uden nyheder.
Free adult sex dating vær utro


Ganske som de stadig kan være ramt af det kollektivistiske rygtesamfund, selv om de ikke bor i en ghetto. Lærte du eller noget på VUC? Jeg er selv helt uskyldig i den forbindelses. Dette for mit ateistiske renommes skyld.

© 2018 Kærlig Sex All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.